Bli medlem

3 steg till medlemskap i Ålands aktiesparare r.f.

  1. Bekanta dig med föreningen.
  2. Anmäl dig enkelt och smidigt genom att kontakta oss med att ange namn, telefonnummer, epost och adress till
    info@aktiespararna.ax eller genom att fylla i kontaktförmuläret till höger.
  3. Betala medlemsavgiften 22 euro till Ålands aktiesparare r.f. IBAN: FI92 6601 0002 3070 98    BIC: AABAFI22

Är du intresserad av föreningen men vill ställa någon fråga innan du anmäler dig kan du skicka din fråga till oss kontakta: info@aktiespararna.ax

Medlemsförmåner

Medlemsmöten

Information är det viktigaste du kan få av oss. Därför arrangerar vi regelbundet seminarier med inbjudna gästföreläsare skatteexperter, fondkommissionärer, bankfolk och andra experter på aktiemarknaden.

Skatteinfo

Vi håller dig ajour med kommande och redan genomförda förändringar på bland annat kapitalbeskattningen. Skattereglerna är i ständig förändring och de påverkar avkastningen på dina placeringar. Tipsa oss gärna om skatteförändringar du vill veta mer om!

Studiebesök

Tillsammans bekantar vi oss med intressanta företag på Åland.

Bevakning

Vi bevakar dina intressen vid de lokala aktiebolagens bolagsstämmor. Kontakta oss med frågor som du vill att vi borde ställa!

Medlemsbrev och hemsidan

Här får Du information om kommande aktiviteter i föreningen.

Aktiespararna i Sverige

Vi rekommenderar att du prenumererar på tidningen Aktiespararen genom att kontakta dem direkt eller hör av dig till oss så kan vi uppge en kontakt. Hör av dig till info@aktiespararna.ax för närmare information.

Ändra medlemsuppgifter

Har du flyttat, bytt telefonnummer eller önskar att i fortsättningen få medlemsinfo via e-post? Då är det viktigt att vi får in dina aktuella kontaktuppgifter. Du kan kontakta oss via e-post eller genom att höra av dig till verksamhetsledaren.